Feng Shui Traditional

Despre Feng Shui vorbesc multi, dar foarte putini stiu ce inseamna cu adevarat. Feng Shui este o stiinta veche de 6000 de ani care studiaza energiile din spatiul in care munceste sau locuieste omul. 

Energiile din Feng Shui sunt, de fapt, energiile stelelor Carului Mare. Din acest motiv, remediile recomandate cu ajutorul acestei stiinte aparuta in China sunt utilizabile oriunde in lume. 

De-a lungul timpului, stiinta Feng Shui a suportat multe modificari si au aparut multe ramuri, deoarece in anul 604, imparatul Tang din Dinastia Tang a interzis folosirea ei, a ordonat arderea tuturor scrierilor cu formule si metode de calcul, a inchis si a omorat toti maestri Feng Shui, cu exceptia maestrului de la curte. De la acesta a invatat toate secretele, apoi l-a condamnat la moarte, numai ca gardianul lui a devenit repede discipolul maestrului si astfel a fost salvat. 

      Doua scoli importante in Feng Shui

Feng Shui-ul are cel putin doua ramuri importante: Scoala ”Stelelor zburatoare”, care opereaza cu formule si masuratori cu busola Lo Pan, avand la baza teoria ca o energie nu poate sta permanent intr-o zona a casei, fiindca timpul cu siguranta nu ”sta”. Si ”Scoala celor opt case” conform careia se poate aplica pe orice fel de casa, indiferent de forma si de epoca in care a fost construita, o harta bagua care identifica sectoarele banilor, casatoriei, copiilor, maestrilor etc, prin simpla suprapunere a ei peste planul casei si astfel, in toate casele, indiferent de trecerea timpului o energie ramane in aceeasi zona pentru totdeauna.

Eu le-am testat pe amandoua. Vreo zece ani – Scoala celor opt case. De sapte ani – Scoala Stelelor Zburatoare. 

Ce a functionat?

Cel din urma. Garantat.

Efectiv mi-am schimbat viata: nu mai am acelasi job, nu mai am aceeasi casa, nu mai locuiesc in acelasi oras, nu mai am aceleasi obiceiuri, nu mai am aceeasi mentalitate, nu mai  aceiasi ”prieteni”, sau nu pe toti, nu mai am aceeasi neincredere in mine, nu mai sunt stresata, nu ma mai critic, nu ma mai judec, nu ii mai judec nici pe ceilalti. Totul s-a schimbat in mine si in exteriorul meu. Practic, am alta viata. 

Nu a aparut totul brusc. Nici nu as fi putut gestiona totul deodata. Treptat, in fiecare luna cate putin, in fiecare an cate putin, in spirala ascendenta. E magic, e minunat! Iar acum sunt un alt om. 

Practic, am respectat cei cinci factori ai succesului

  1. Am aflat ce e scris in harta Destinului meu. Am inteles care sunt elementele favorabile si nefavorabile, am imbunatatit ce am putut, treptat.
  2.  Am aflat care sunt perioadele nefavorabile si cele favorabile din viata si am aplicat remediile necesare la momentul potrivit. 
  3. Am aplicat in casa mea remediile feng shui in fiecare an, in fiecare luna. 
  4. Am facut acte de caritate de fiecare data cand am simtit ca e nevoie. 
  5. Am studiat si studiez incontinuu.           

Iata de ce… Feng Shui

Busola Lo Pan este folosita de specialistul in Feng Shui Traditional 

CategoriiFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *