Cine esti tu?

Te-ai intrebat vreodata Cine esti tu? Oare tu esti doar corpul tau? Oare tu esti doar suma gandurilor tale? Sau amandoua impreuna? Un corp care gandeste, are emotii, se deplaseaza de la punctul A la punctul B, intr-un timp relativ, cu un scop relativ?

Dar ce este corpul tau? Din ce este el facut? Doar din oase, tesut muscular, piele…?

Dar gandurile tale si emotiile tale ce sunt?

In ultimii ani am cautat raspunsuri la aceste intrebari , iar raspunsurile au venit de la oamenii de stiinta si de la inteleptii epocii in care traim.

Am aflat ca eu, dar si tu, sunt un melanj de energii manifestate prin corpul meu, prin gandurile si emotiile mele, dar nu numai atat – despre acest nu numai atat voi scrie mai tarziu.

Si atunci, daca sunt energie, iar mediul in care traiesc este tot o forma de energie, practic suntem doar energie de mai multe feluri care interactioneaza in mod pozitiv sau negativ, care se respinge sau care se atrage, inseamna ca pot sa manipulez aceasta energie…

Cu acest raspuns am pornit intr-o calatorie care sa ma ajute sa inteleg cum se poate ”lucra” cu energiile ce ma alcatuiesc, in asa fel incat MIe sa imi fie asa cum vreau eu sa imi fie.

Acum, as vrea s te intreb pe tine, tu stii cine esti? Esti doar persoana reprezentata de numele din buletin? Ce stii despre potentialul tau? Este doar cel pe care il manifesti acum in diferite domenii ale vietii tale: cariera, familie, viata sociala etc?

Sau esti mai mult de atat?

Daca vrei sa afli raaspunsul, putem incecpe impreuna o calatorie interesanta plina de ”aha”-uri.

CategoriiFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *